fredag den 23. september 2011

Efterskole liv

jeg har fået mange venner, det er meget bedre end på min gamle skole. Det går vildt godt ned på efterskolen, og lærer er virkelige flinke overfor eleverne. Jeg har det godt nede på efterskolen, og der er ikke langt  til ting som pizzaria og super spar. Og vis man er lidt nede er der altid venner til at snakke med og folk forstår en og alle er ens her nede alle har enten svært ved at læse, skrive eller stave 

Pedel Hjælper

Jeg har lige været i Pedel på Nørbæk efterskole, og det var fedt jeg var ud og bygge på en af lærerboligerne og slået græsset. Når man er i pedel er man det i en hele, og når man er i pedel skal man gå og lave hvad en pedel går og laver som at reparere ødelagte ting, vores pedeller hedder Johnny og Ulrik.  

fredag den 9. september 2011

Brandøvelse

Vi har lige haft brandøvelse. Jeg sad og snakkede med Michelle og pludselige ringer brandalarmen, så gik vi ud til flagstangen hvor man stille sig ved den kontaktlærer, min kontakt lærer er Thomas da vi så havde stillet os ud kommer vagtlærerne ud og spørg om vi mangler nogen vi havde så 1 der var syge og 1 der var taget hjem da vi havde stået der i 10-15 min kom Hjemmeværnet gik de en runde og spurgte hvem vi manglede. Da de havde gjort det gik vi ned i hallen, skulle sidde de i 30-45 min, kom lærerne og fortalte at det var en øvelse og der var kage til aftenskaffen, vi fik så afvide at det var en røgmaskine så det blev røget i gangene.